БИОМЕД

Предмет на дейност:
Биомед е основана през 1997 с дейност - доставка на реактиви за клинична лаборатория. B момента Биомед е един от лидерите в предоставянето на комплексни решения за оборудване и безпроблемна работа на Вашата клинична лаборатория. Лидери в областта на фунцкионалната медицина и клиничната лаборатория избраха Биомед за свой представител, дългосрочните ни взаимоотношения с производителите от световен ранг, с които работим, са гаранция както за нашия професионализъм, така и за вашето спокойствие.

Несъмнено нашата най-добра реклама са стотиците доволни клиенти, най-голямото признание за нас е доверието, което изпитват клиентите ни към нас. Работим с повечето от водещите лаборатории в страната, дългосрочните ни отношения с тях се дължат както на предлаганите от нас качествени продукти и нашата отзивчивост, така и на техния професионализъм.

Фирмата е добавена на: 19.03.2011 г. Последно обновена на: 19.03.2011 г. в 22:17 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.