АДП - СМОЛЯН ООД

Предмет на дейност:
“АДП - Смолян” ООД с предмет на дейност, производство на автоматично оборудване за промишленоста и в частност cnc рутери, дървообработващи машини с cnc, дървообработващи центри с cnc, фрези с cnc, стругове с cnc, машини за плазмено рязанеплазми и 3d скенери.

Системите за цифрово програмно управлениеЦПУ, cnc използвани в нашите машини предлагат истинска 3d обработка с възможност за добавяне на 4та и 5та ос. Фирмата предлага и услуги свързани с оборудване на машини с cnc, сканиране и изработване на детайли със сложна геометрия от дърво, алуминий, магнезии, ЦАМ, и различни видове пластмаси.
Цените, които предлагаме правят продуктите ни достъпни както за големи така и за малки, и средни предприятия. В същото време качеството на изработка, точността на работа и надеждността на машините, са с доказано на пазара ниво!

Фирмата е добавена на: 25.07.2011 г. Последно обновена на: 15.11.2018 г. в 11:04 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.