ГЕО МАП ЕООД

Предмет на дейност:
Къщи Кузманови са разположени в полите на живописния Еленски балкан, само на 15 км. от възрожденското градче Елена. Село Мийковци е един от най-красивите и посещавани раьони в средна стара планина и тук можете да се насладите на красива природа, невероятни гледки и много възможности за спорт и туризъм.

На 2 км. от къщите се намира р. Борущица (Мийковска река) и по нея са построение барбекюта и беседки, които ви предлагат идеална възможност за излет. В селото се намира и ски писта Мийковци, с дължина 150 метра, а ние разполагаме със ски гардероб за всички наши гости.

Къщите са с общ капацитет от 18 души, като във всяка къща могат да нощуват до 6 човека (Две спални с по две лега и 1 разтегателен диван в хола). Всяка къща е оборудвана с всичко нужно за вашата почивка - готварска печка, микровълнова, посуда и телевизор с цифрова телевизия във всяка стая. На двора има барбекю, което е предоставено за ползване за нашите гости, а желаещите могат да използват също басейн и тенис маса.

Фирмата е добавена на: 03.07.2013 г. Последно обновена на: 03.07.2013 г. в 10:46 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.