НАЧИСТО ЕООД

Професионални и бизнес услуги
Почистване на офиси и сгради
Област: София - град Населено място: София
Адрес: кв. Дървеница, ул. Пловдивско поле 11, вх.2, партер, офис 3
Уеб сайт: Изпратете запитване
Предмет на дейност:
НАЧИСТО е компания, специализирала се в професионалното почистване на домове, офиси, административни сгради, производства, частни детски градини и училища, хотели и други. За нас професионализма при извършване на поставените ни цели и задачи е на първо място, а удовлетвореността на нашите клиенти - мисия № 1.
За да бъдем успешни в това, което правим ние се стремим постоянно да подобряваме процеса на почистване, въвеждаме нови и разнообразни методи и процедури.

НАЧИСТО е компания с традиции в сферата на професионалното почистване. Всеки един наш служител, мениджър, хигиенист има богат опит в тази сфера, изграден усет за чистота и внимание към детайла. А детайлът е едно от най-важните неща! Детайлът е малкото камъче, което може да преобърне колата! Ето защо ние от НАЧИСТО постоянно подобряваме процеса на работа, въвеждаме иновации и следим качеството на предоставяните от нас услуги да бъде на най-високо ниво.
Това е и причината лидери в различни сфери на бизнеса да предпочитат нас

Фирмата е добавена на: 17.09.2014 г. Последно обновена на: 17.09.2014 г. в 11:27 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.