МЕБЕЛНО СТУДИО CLASS PLUS

Предмет на дейност:
Основната ни дейност е дизайн, обзавеждане по поръчка, висококачествени ремонти и търговия с маси, столове, мека и корпусна мебел от масив, mdf и ПДЧ, отличаваща се със стилен дизайн, лукс, удобство и качество на атрактивно ниски цени.
Масите, които предлагаме биха задоволила и най-изтънчения вкус. Доказаните производители, с които работим, са критерий за качеството на нашите трапезни маси. Масите са създадени за вашия неповторим вкус и ние можем да ви ги предложим с желаното от вас качество. Отличната изработка на нашите трапезни маси отговаря на конкурентните цени, които ви предлагаме. Можете да се свържете с нас, за да помогнем, вашата идея за трапезна маса да стане реалност.
Нашите маси и столове не съдържат фенолни и фенолформалдехидни смоли. Продукцията и производствения процес, отговарят изцяло на нормите на Европейския съюз.

http:classplus. simplesite. com

Фирмата е добавена на: 06.05.2015 г. Последно обновена на: 13.06.2015 г. в 12:56 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.