NGB-CONSULTING

Предмет на дейност:
NGB-CONSULTING е компания за организиране на междукултурен обмен, консултиране за висше образование в чужбина и консултиране в сферата на организационното развитие, мениджмънта и УЧР.
Сферите на дейност на компанията осигуряват приемственост в жизнените стратегии на своите клиенти в един продължителен отрязък от техния живот – като се започне от консултиране за тяхното студентство, студентските бригади в САЩ Work&Travel, Internships и пр. , мине се през реализацията им на трудовата борса и се достигне до помощта, която им предоставя в решаването на проблеми по време на тяхното кариерно развитие като мениджъри. Тази идея е вплетена в името на компанията “New Generation’s Business” – “Бизнесът на новото поколение“.
Мисия на компанията е: “Да срещне заедно за общ бизнес хора с идеи и хора с възможности, които иначе никога не биха се срещнали!”.

Фирмата е добавена на: 07.06.2016 г. Последно обновена на: 07.06.2016 г. в 09:31 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.