МЕД КОРЕКТ ЕООД РАБОТИМ КОРЕКТНО ЗА ВАШЕТО ПРОФЕСИОНАЛНО ЗДРАВЕ!

Предмет на дейност:
МЕД КОРЕКТ ЕООД е лицензирана Служба по трудова медицина, която предлага пълен пакет услуги в областта на здравето и безопасността при работа – изготвяне на вътрешнофирмена документация по ЗБУТ, оценка на риска, организиране на измервания на фактори на работна среда и електробезопасност, обучения, подпомагане на работодателите при организиране на профилактични медицински прегледи и др.
Екипът ни се състои от опитни, амбициозни и мотивирани специалисти с богат опит и иновативно мислене, които ще Ви помогнат да намерите баланса между грижата за хората и познаването и спазването на българското законодателство по здравословни и безопасни условия на труд.
Чрез практическите и ефективни услуги, които предлагаме покриваме всички аспекти по прилагане на европейския опит по БЗР и осигуряваме спокойствие, здраве и безопасна работна среда.

Фирмата е добавена на: 16.08.2017 г. Последно обновена на: 16.08.2017 г. в 13:07 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.