ДЕКОР ГАРДЕН ЕООД

Предмет на дейност:
Една от водещите фирми за производство и продажба на декоративни бетонови отливки е Декор Гарден, гр. Севлиево. Компанията е с дългогодишен опит на пазара за градинска мебел и екестериорно оформление и може да ви предложи изключително голямо разнообразие от продукти, предназначени за градината, хотела или заведението ви.
Особено търсени в последните няколко години са фонтаните, стилните и елегантни чешми, саксиите за външни цветя и различните видове статуетки, които Decor Garden изработва по свои проекти и дизайн.
Ако пък се нуждаете от нещо по -специално и специфично, то компанията може да ви предложи изработка на индивидуална поръчка спрямо вашите разбирания и желания. Продуктите на компанията са познати и красят градините, хотелите и заведенията не само в страната, но и в различни съседни държави. Компанията се стреми да предлага на всеки свой клиент не само качествени продукти, но градински елементи, съобразени със съвременните модни тенденции в областта на градинското обзавеждане.

Фирмата е добавена на: 04.09.2017 г. Последно обновена на: 04.09.2017 г. в 12:53 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.