ВИЛИДАН - ИНВЕСТ СТРОЙ

Предмет на дейност:
Компания с над 10 години опит в областта на жилищното, промишленото и пътното строителство, специализирана в работата с алпинисти чрез индустриален алпийски способ. Фирмата разполага с висококвалифициран екип от професионалисти и алпинисти, членове на APAC, специализирани в СМР на височина.
Нашата цел е да предложим интелигентни и ефективни решения за работа на труднодостъпни места. Често работите, извършвани от промишлени алпинисти, са единственият възможен и рентабилен начин за ремонтна или монтажна дейност на височина. Алпинистите от екипа ни имат дългогодишен опит като специалисти по въжен достъп, което им позволява да работят безопасно и качествено на труднодостъпни места.
Предлагаме широк спектър от услуги в сферата на планиране и изпълнение на строително-ремонтни работи, както и на височинни работи по метода на въжения достъп.

Фирмата е добавена на: 06.06.2018 г. Последно обновена на: 06.06.2018 г. в 16:27 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.