МЕДКОНСУЛТ

Предмет на дейност:
Ние от Медконсулт се занимаваме с консултация на хора по въпроси свързани с лечение в страната и чужбина. Ако се обърнете към нас, ще се свържем с най-добрите специалисти в областта, за да отговорим на вашите въпроси възможно най-бързо и точно. Ние подхождаме към всеки случай индивидуално. На нашия сайт ще намерите актуална информация за най-иновативните методи за превенция, диагностика и лечение на различни заболявания. Публикациите в MedConsult. bg са предназначени за пациенти, студенти, лекари, здравни специалисти и посетители, които се интересуват от новости в здравеопазването, медицинските постижения и възможностите за диагностика и лечение.
MedConsult. bg съдържа информационни, образователни и авторски статии, поднесени на достъпен за широката аудитория език.

Фирмата е добавена на: 14.02.2020 г. Последно обновена на: 14.02.2020 г. в 15:11 ч.

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.