Курс Adobe Photoshop за напреднали

Курс Adobe Photoshop за напреднали
Описание:
Ако се интересувате от доразвиване на Вашия опит с програмата adobe photoshop и искате да обогатите изградените знания и умения, този курс е за Вас. Обучението е подходящо за дизайнери и фотографи с опит, както и за тези от Вас, които искат да се занимават с програмата за растерна графика на професионално ниво.

Какво ще научите по време на курса?

По време на курса Фотошоп за напреднали ще обогатите знанията си относно техниките, похватите и принципите, използваните в различните сфери на дизайна и фотографията. Към познанията си по ретуш и ефекти, ще добавите и тези за добавяне на светлинни източници, работа с цветни тонове и детайли и т.н.
По семпъл и последователен начин, ще Ви бъдат демонстрирани едни от най-комплексно изглеждащите техники на художествената и рекламна фотография – например, отделяне на обект със сложна форма от фон.
Ще научите да работите с по-голяма скорост, с помощта на придобитите навици и на клавишните комбинации за прилагане на различните команди.

Програма на курса Adobe Photoshop за напреднали:

Във въведението ще обсъдим по-подробно конструкцията на програмата за растерна графика. Ще видите чрез примери на какъв принцип работят по-рядко използваните комплексни команди, ще се упражните да правите ретуширане и колажиране с похвати, близки до тези, които използват най-добрите фотографи, дизайнери и ретушисти в света.
Всяко изображение има перспектива и затова отделна част от курса по photoshop за напреднали е посветена на това да научите повече за определянето на убежна точка и добавянето на елементи в изображение с настроена предварително от Вас перспектива.
Ще доразвиете Вашите умения за форматиране на стандартен текстови слой и ще се упражните да придавате реалистичен триизмерен и цветови ефект на текстови слой.
Клавишните комбинации, с които се прилагат командите в първата част от курса, ще бъдат затвърдени в курса за напреднали и ще бъдат обсъдени по-комплексни такива, включително и клавишни комбинации от четири клавиша.
Материалите за упражненията ще бъдат предоставени от преподавателя, като при желание на курсистите, те могат да използват личен снимков материал.

Информация за записвания:

Продължителността на курса adobe photoshop за напреднали е 32 учебни часа, като нови групи стартират в началото на всяка седмица. Освен групови занимания, предлагаме и възможност за индивидуална форма на обучение.
Курсът се провежда в удобно за курсистите време, с опция за вечерна и съботно-неделна форма на обучение.
Цената на обучението е 240 лв.
Записалите се могат да ползват два вида отстъпки – Записване за втори курс -10 и Доведи приятел -10.

URL: www.nit.bg

Контакти:

НИТ-Нови Интернет Технологии ЕООД
гр. София, ул. Хан Аспарух 60
[email protected]
028505364
Цена: 240 лв.
Ключови думи:
курс, Adobe, Photoshop, Фотошоп, напреднали


Продуктът (услугата) е добавен на: 27.04.2017 г. Последно обновен на: 27.04.2017 г. в 14:14 ч.
Изпрати запитване до за Курс Adobe Photoshop за напреднали
Име и Фамилия:  Град: 
Телефон:  Email: 
Съобщение: 
изпрати

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.