Gym Beam Erythrit

Gym Beam Erythrit
Описание:
gym beam erythrit еритрит е хранителна добавка, която е предназначена за всеки, който търси алтернатива на традиционната захар, но с нулев гликемичен индекс. Еритритът не съдържа калории, не причинява кариеси на зъбите, не повишава кръвната захар и не влияе на нивото на инсулина. Той е много добре смилаем и подходящ за всички, които спазват някаква диета.
gym beam erythrit се получава чрез ферментация на растителна захар. Захарта се смесва с вода и след това естествено се ферментира в еритритол. След това се филтрира, оставя се да кристализира и след това се суши. Крайният продукт изглежда като захар, има същото тегло и обем, но само 65-70 захар подслаждане. 90 от еритрита се абсорбира директно в тънките черва и се разгражда напълно в рамките на 24 часа.

Еритритолът eryhtritol се среща в много плодове круши, пъпеш, грозде и по-високо количество в храни като соев сос, сирене, вино, бира. В хранително-вкусовата промишленост се използва за подчертаване на вкуса, като подсладител или сгъстител.

Начин на приемане: Използвайте като алтернатива на захарта, в съотношение 1:1 1 кг захар 1 кг еритрит.
Цена: 19.90 лв.
Ключови думи:
Gym Beam Erythrit, Gym Beam, Erythrit, хранителни добавки, фитнес добавки, добавки за фитнес


Продуктът (услугата) е добавен на: 16.04.2018 г. Последно обновен на: 16.04.2018 г. в 22:35 ч.
Изпрати запитване до за Gym Beam Erythrit
Име и Фамилия:  Град: 
Телефон:  Email: 
Съобщение: 
изпрати

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.