Професионален влагоуловител влагоабсор

Професионален влагоуловител  влагоабсор
Описание:
Професионален влагоуловител влагоабсорбатор cimex dh50

Професионален Влагоуловител влагоабсорбатор, изсушител предназначен за ежедневна употреба, специално разработен за нуждите на строителството и довършителните дейности. С капацитет от 50 л.ден мобилният влагоуловител е идеален за сушене на помещения след шпакловка, полагане на мазилка и боядисване и други материали нанасяни чрез мокри процеси. Контролът на влажността е от съществено значение за полагането на паркети – с помощта на мощният мобилен влагоабсорбатор cimex dh50, можете да постигнете в контролирана обстановка, необходимите ви идеални условия. Предназначен за ежедневна употреба и снабден с вграден хигростат, влагоуловителят се справя отлично с абсорбирането на влагата от складови помещения, архиви, фитнес зали.

Принципът на работа на влагоуловителя наричан още изсушител, влагоабсорбатор се изразява в отнемането на излишната влага чрез кондензирането и вътре в машината, чрез охладителни елементи. Контактът на въздуха с охладителните елементи води до кондензация на влага. Отделеният при процеса конденз се събира във вграденият резервоар, а изсушеният въздух преминава през кондензатор и се загрява до температура, малко по-висока от тази на околната среда въздуха в помещанието.

Мобилен влагоуловител влагоабсорбатор cimex dh50

Изцяло металният корпус на влагоуловителят е с практични колела и ръкохватка за лесно транспортиране и препозициониране на машина. С тегло от само 36 кг., благодарение на колелата и ръкохватката, професионалният валгоуловител cimex dh50, може лесно да бъде преместен дори ако трябва да се преодолеят стъпала и неравности.

Вграденият в долната част на корпуса резервоар за вода е с обем от 5,5 литра и е снабден с поплавък, които при запълване на съда с вода, изключва влагоуловителя и задейства светлинна сигнализация на контролното табло. При необходимост от продължителна или денонощна работа на влагоабсорабатора, или работа при много висока влажност, към съда за вода може да бъде свързан маркуч за отвеждане на водата в канал или извън помещението. Това позволява непрекъсната работа на мобилният влагоуловител, без необходимост от изключване за обслужване.

Мобилен влагоуловител влагоабсорбатор cimex dh50В горната част е разположен практичен и опростен пулт за микропроцесорно управление на режимите на работа на изсушителя.

Бутонът за включване се намира в десния край на контролния панел. При натискане на бутона, изсушителят се включва в режим на непрекъсната работа. Стойността на влажността зададена в този режим на работа на влагоуловителят е 50.

До него е разположен бутонът за настройка на таймера. Той изпълнява няколко функции – когато влагоуловителя е в режим на готовност не е включен в работен режим чрез него може да бъде зададено времето след което да се включи – функция „отложен старт“. В работен режим, чрез този бутон, можете да зададете времето след което влагоуловителят да се изключи – функция „отложен стоп“

В ляво е разположен индикатор за запълване на вградения 5,5 литров контейнер за вода.

До него е бутонът за активиране на продължителен режим на изсушаване. Важно е да се знае, че този режим на работа е полу-автоматичен – можете да задавате продължителност време за работа, но не можете да зададете стойност на изключване на изсушителя при достигане на определена стойност на влажността.

Предимства:

Регулатор на влажността през 5 от 20 до 90
Вградена автоматична „defrost” система
Голям дебит 450 м3ч
Висока производителност 50 лден
Ниско ниво на шум – 60 db
Лесно почистване
Голям резервоар за вода с автоматично изключване при запълване
Въздушен филтърПриложение:

Изсушаване на помещения при строителни дейности
Изсушаване на помещения след наводнения и аварии
Складове
Архиви
Спортни зали
Фитнес зали
СПА центрове
Заведения
ОфисиТехнически данни:

Капацитет 30oc80 rh : 50 l

Поток на обработвания въздух: 450 m3

Работен диапазон - влажност: 20-90 rh

Работен диапазон -температура: 5-35

Хладилен агент: r 410 a

Захранване: 220-240 50

Ниво на шума: 60 db

Компресор: ротационен

Обем на резервоара: 5,5 l

Консумация на мощност: 710 w

Размери на опаковката д x ш x в: 430 x 515 x 825 mm

Тегло нето: 18,5 kg
Цена: 1194 лв.
Ключови думи:
Професионален влагоуловител, влагоабсор, CIMEX. събира вода,


Продуктът (услугата) е добавен на: 05.09.2018 г. Последно обновен на: 05.09.2018 г. в 17:12 ч.
Изпрати запитване до за Професионален влагоуловител влагоабсор
Име и Фамилия:  Град: 
Телефон:  Email: 
Съобщение: 
изпрати

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.