ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250ml

ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250ml
Описание:
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ е иновативна козметика, която създава приятно усещане за топлина в областта на неговото приложение. Ето защо ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ има благотворно влияние върху преуморените мускули и стави, с ежедневната дейност и след увеличаване на физическото натоварване. Препоръчва се за масаж на напрегнати мускули, като ги затопля, и следователно ги релаксира, което води до релаксация на цялото тяло. Производната на ванилин която се съдържа в ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ нежно затопля студените крака, като ги прави облекчени и спокойни.
Във формулата на ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ са използвани екстракти от люспишушулки от елда и зелен овес. Тези естествени, на растителна основа екстракти са богати на рутин и по този начин действат укрепващо и повишават еластичността на кръвоносните съдове. Освен това, активните вещества, съдържащи се във ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ намаляват тяхната нестабилност и крехкост.

ПРИЛОЖЕНИЕ:ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ се прилага в случаи на замръзване на краката, състояния на повишено мускулно напрежение, преумора на мускулите, скованост на ставите, пренатоварена скелетната система.

Основните свойства на ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ се дължат следните екстракти:

ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕНПОСЕВЕН ОВЕС събран в началния период на своето развитие , след което се изсушава. Той съдържа стероидни сапонини, които проявяват противовъзпалителна, почистваща, избелваща и дезинфектираща активност. Освен това, зеленият овес съдържа въглехидрати, тритерпен сапонин, авенацин, които действат противовъзпалително, против подуване, антибактериално и укрепващо за кръвоносни съдове. Съдържа също алкалоиди, мелатонин, феноли, флавоноиди, производни на канелена и ферулинова киселина както и минерални соли, които са в изобилие във водоразтворим силикагел био силиции - около 2. Био силицият облекчава възпалителните състояния на епидермиса и улеснява неговата регенерация, свива и придава еластичност на съединителната тъкан, като по този начин има стягащо и тонизиращо действие за кожата.

Козметични свойства на екстракта от зелен овес: действа противовъзпалително антибактериално, успокояващо, подхранващо, с лечебно действие в случай на кожни раздразнения, включително и при изгаряне на кожата от слънцето, действа регенеративно, стягащо и дава еластичност на кожата, стимулира кръвообращението и тонизира, като намалява сърбежа.

ЕКСТРАКТ ОТ ЛЮСПИШУШУЛКИ ОТ ЕЛДА fagopyrumes culentum moench - ефективно се грижи за кръвоносните съдове и действа противовъзпалително. Екстрактът от люспи от елда е идеална добавка във ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ по отношение на витамини и минерали. Люспите на елдата са добър източник на витамини от група В тиамин, рибофлавин, както и ниацин и витамин Е алфа, гама, делта, токоферол. На богатия минерален състав на люспите на елдата се дължи противовъзпалителното свойство Люспите от елдата също така са добър източник на цинк, мед, желязо, манган, калий и фосфор, както и на редки елементи като бор, кобалт и платина.

Основните флавоноиди, съдържащи се в люспите на елдата са рутин, ориентин, изоориентин,витексин и кверцетрин в размер на 60-74 мг 100 гр люспи от елда. Антиоксидантна активност на люспите от елда и триците от елда, измерена с помощта на метода на frap, е висока и възлиза на 19.95 +- 0.27 и 12.61 +- 0.30 ммол fe 100 gsm съответно.

В допълнение се използват билкови екстракти от бял трън, конски кестен и от зелен чай в резултат на което ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ действа срещу подуването на краката и ръцете, деблокира, стяга и улеснява микроциркулацията в краката.

ЕКСТРАКТ ОТ СЕМЕНА НА КОНСКИ КЕСТЕН aesculus hippoanum l - семената на конския кестен са богати на тритерпенови сапонини, най-важния от които се състои от β-есцин. Есцинът нормализира пропускливостта на капилярите, показва по ефективен начин и доказано чрез тест, противовъзпалително си свойство, защитава тъканите от подуване. Заедно с есцина, противовъзпалително действие имат флавоноидните производни, такива като кверцетрин глюкозиди, кверцетрин и кемпферол. В същото време, най-важните активни вещества в кората на семената на конския кестен са:кумаринови хетеросиди, ескулин и фраксин.

ЕКСТРАКТ ПЛОДОВЕ НА БЯЛ ТРЪН silybum marianum - е едногодишно, зелено растение от семейство Сложноцветни, което живее в района на Средиземно море, Близкия изток, на остров Мадейра и Канарските острови, в Южна и Централна Европа, в Северна и Южна Америка, както и в Австралия. Неговото стъбло достига височина от 1,5 метра. Плодовете на белия трън съдържат ценно козметична субстанция с високото съдържание на флавонолигнани- силимарини. Ето защо растението има антиоксидантни свойства ,то стабилизира и предпазва клетъчните мембрани.

ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТА НА ЗЕЛЕН ЧАЙ camellia sinensis - това растение е свързано с Магнолията тя достига височина от 5-10 метра, тя има бели или ярко жълто, уханни цветове. Поради високото съдържание на танини 10-20 в зависимост от възрастта на листата, зеления чай е със стягащи свойства. Флавоноидите и катехолите проявяват свойствата на витамин p. Съдържащият се кофеин осигурява ефективна деблокираща дейност, която се проявява на три нива: в нервната система, в мембранните рецептори и на междуклетъчно ниво.

ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ triticum vulgare- получен чрез отглеждане по методите на биологично чистото градинарство, без използване на пестициди. Ръстът на микробите се прекъсва след 7 дни. Това е периодът, когато нивото на пептиди, аминокиселини, олигозахариди и глюкоза е най-висока. Високата концентрация на биоелементи след това се използва в биохимични процеси, което води до незабавно стягане на кожата.
Овлажнители като Хидроманил и глицерин са използвани във формулата на ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ, за да се осигури комфорт при употребата и приятни сетивни усещания.
Продуктът ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ има светъл, леко кафяв, кехлибарен цвят консистенция, която е приятна по време на нанасянето върху кожата. Ароматът на гела е смес от пресни билки.
Цена: 39.48 лв.
Ключови думи:
ЗАМРЪЗВАНЕ НА КРАКАТА, ПОВИШЕНО МУСКУЛНО НАПРЕЖЕНИЕ, ПРЕУМОРА НА МУСКУЛИТЕ, СКОВАНОСТ НА СТАВИТЕ, ПРЕНАТОВАРЕНА СКЕЛЕТНА СИСТЕМА


Продуктът (услугата) е добавен на: 15.02.2015 г. Последно обновен на: 15.02.2015 г. в 19:00 ч.
Изпрати запитване до за ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250ml
Име и Фамилия:  Град: 
Телефон:  Email: 
Съобщение: 
изпрати

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.