ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ 250ml

ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ 250ml
Описание:
ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ е иновативната козметична формула, която интегрира съвместими билкови екстракти, проявяващи ефективна двупосочна дейност :от една страна- защита на кожата и от друга страна- възстановяване и грижа за кожата.

ПРИЛОЖЕНИЕ:ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ се прилага при тежки уморени крака, нощни крампи на краката, подуване на краката и ръцете , разширени кръвоносни съдове, разширени вени за лица, които прекарват много време в изправено или седнало положение.

Ин виво тестове са потвърдили ефективността на продукта в преодоляването на типичния признак на умора, свързан със синдрома на тежките крака и нощни спазми на краката. Причината за това неудобство се състои в лоша циркулация на кръвта в резултат на по-ниска еластичност и тонизиране на някои ендотелни и мускулни тъкани. При отслабена мускулна контракция, кръвта се изпомпва по по-бавен начин, което води до стагнация на мускулите в прасците и глезените. Повишеното хидростатично налягане в тези области стимулира потока на течността към тъканите, извън системата на кръвообращението, като по този начин настъпва подпухналост и подуване.

Уникалността на козметичната формула на ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ се базира на модерния билков комплекс, състоящ се билкови екстракти от пет растения: люспишушулки от елда, зелен овес, горски енчец, кора на лимон и корен на бодлив залист.
ЕКСТРАКТ ОТ ЛЮСПИШУШУЛКИ НА ЕЛДА fagopyrumes culentum moench - ефективно се грижи за кръвоносните съдове и действа противовъзпалително. Екстрактът от люспи на елда е идеална добавка във ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ по отношение на витамини и минерали. Люспите на елдата са добър източник на витамини от група В тиамин, рибофлавин, както и ниацин и витамин Е алфа, гама, делта, токоферол. На богатия минерален състав на люспите на елдата се дължи противовъзпалителното свойство Люспите на елдата също така са добър източник на цинк, мед, желязо, манган, калий и фосфор, както и на редки елементи като бор, кобалт и платина.

Основните флавоноиди, съдържащ се в люспите на елдата са рутин, ориентин, изоориентин,витексин и кверцетрин в размер на 60-74 мг 100 гр люспи от елда. Антиоксидантна активност на люспите от елда и триците от елда, измерена с помощта на метода на frap, е висока и възлиза на 19.95 +- 0.27 и 12.61 +- 0.30 ммол fe 100 gsm съответно.

ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ОВЕС avena sativa – екстрактът е източник на биоактивни съединения от групата на флавоноидите,флавоните и флавонолигнаните . Овесът е богат на природен силициев двуокис, който е лесно разтворим във вода и това е причината да има благоприятно влияние върху състоянието на кръвоносните съдове, костите и кожата. Силицият е особено важен за по-възрастните хора, бременните жени, хората след операции на костите, за лица, страдащи от остеопороза, дископатия, дегенерации, захарен диабет и заболявания на кръвоносната система.

Козметични свойства на екстракта от зелен овес: противовъзпалително антибактериално, успокояващо, подхранващо и терапевтично действие в случай на кожни раздразнения, включително и при изгаряне на кожата от слънцето,регенеративно, стягащо и дава еластичност на кожата, стимулирайки кръвообращението и тонизирайки, намалява сърбежа.

ЕКСТРАКТ ОТ ГОРСКИ ЕНЧЕЦ solidago virgaurea - е многогодишно растение достигащо височина до един метър, с жълти цветове, които образуват плътен цвят. Горския енчец се среща често в Европа, Азия, Северна Африка и Северна Америка. Приземните части на това растение се използват поради високото съдържание на флавоноиди - главно рутин, който, както е известно, предпазва от подуване и отоци и е ефективно оръжие в борбата срещу крехкостта на кръвоносните съдове.

ЕКСТРАКТ ОТ КОРА НА ЛИМОН citrus limonum - кората на лимона е богат на флавоноиди, като най-високата концентрация е регистрирана от хесперидин и нарингин. Тези биологично активни съединения предпазват от подуване и отоци на тъканите и са с деблокираща активност. От една страна те подобряват здравината на кръвоносните съдове, а от друга страна те намаляват тяхната пропускливост това е защото тези флавоноиди се наричат витамин Р.

ЕКСТРАКТ ОТ КОРЕН НА БОДЛИВ ЗАЛИСТ ruscus aculeatus - може да достигне височина от 30-90 см това растение има много малки листа с бели и розови, често единични цветове. Плодове му червени на цвят и сферични по форма. Този храст обикновено расте в средиземноморските региони на Европа. За да се получи екстракт се използва вътрешната част от корена на растението, която съдържа стероидни сапонини и рускогенин, които се използват в козметичната формула на ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ. Ето защо ЕКСТРАКТ ОТ КОРЕН НА БОДЛИВ ЗАЛИСТ е активатора на кръвообращението - увеличава еластичността на кръвоносните съдове и силата на мускулите около тези съдове. В резултат на това кръвообращението става по-ефективно. Други активни вещества, които са открити в това растение са флавоноидите: рутин и хеспередин.

Ефективността на използваните растителни екстракти е потвърдено чрез ултразвукови и доплерови тестове, както и замерване на обиколката в областта на прасеца и глезена. Изпитванията, доказаха засилено кръвообращение с 31, намаляване на подуването, а именно намаляване на обиколката на прасеца и глезена, както и дебелината на кожата, които са пряко свързани с нивото на набъбване на кожата.

Двупосочното въздействие на гела също обхваща подобряване на състоянието и защитата на разширените кръвоносни съдове и разширените вени. Ето защо се използват екстракт от овес и екстракт от люспи на елда в концентрация, близка до горната граница на приложимост. Подобряването на хидратацията на роговия слой на епидермиса във формулата на ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ се дължи на хидроманил заедно с глицерин. Ефектът на хидратация може да се усети веднага след прилагането на гела и се поддържа за дълъг период от време.

Ментолът, получен от мента и допълнително използван във формулата, заедно с Масло от обикновена хвойна, допринасят за освежаващата и ароматизираща активност на козметичния продукт ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ. Това прави ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ перфектен за употреба в горещите дни, когато синдрома на тежки крака е с много по-интензивна проява.

ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ дава незабавно и дълготрайно усещане за комфорт непосредствено след прилагането му, носи облекчение на синдрома на тежките крака и улеснява витализирането на краката.
Цена: 39.48 лв.
Ключови думи:
СИНДРОМ НА УМОРЕНИ КРАКА, НОЩНИ КРАМПИ, ПОДУВАНЕ НА КРАКАТА И РЪЦЕТЕ, РАЗШИРЕНИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ, РАЗШИРЕНИ ВЕНИ,


Продуктът (услугата) е добавен на: 15.02.2015 г. Последно обновен на: 15.02.2015 г. в 19:01 ч.
Изпрати запитване до за ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ 250ml
Име и Фамилия:  Град: 
Телефон:  Email: 
Съобщение: 
изпрати

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.