ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ
Описание:
ВИРУМИНТИМА е успокояващ и регенериращ гел, състоящ се от уникална комбинация от активни вещества-билкови екстракти, които имат благоприятно влияние върху микрофлората на интимните зони, поддържайки техния баланс. ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ поддържа имунитета и предпазва от неблагоприятни лезии в лигавицата.

ПРИЛОЖЕНИЕ: ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е предназначен за ежедневна интимна хигиена, той се грижи за нашите чувствителни интимни зони на перинеума ануса, предпазва от подуване, успокоява раздразнените области на кожата. ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ има противовъзпалителен ефект, намалява симптомите, свързани с възпалителни изменения върху засегнатите зони, като сух сърбеж или парене, регенерира, овлажнява, допринася за повишаване на еластичността на кожата. Активните съставки, съдържащи се в продукта действат благоприятно на естествената микрофлора като оставят дълготрайно усещане за свежест , и помагат да се поддържа физиологичното равновесие в областта на интимните зони. Козменичният продукт ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ не съдържа парабени.

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е тестван под наблюдението на лекари-специалисти: дерматолози, венеролози, гинеколози и акушери. Това е високо ефективен козметичен продукт с лек, приятен аромат и подходяща консистенция, която може лесно да се нанася върху кожата.

Лекарите специалисти - дерматолози, венеролози, гинеколози и акушери са потвърдили, че изпитвания козметичния продукт,ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ, може да се препоръчва за ежедневна грижа на интимните зони за хора от всички възрасти, при които съществува тенденция за поява на инфекции и раздразнения в тези области.

Има много активни ингредиенти в състава на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ с успокояващо и регенериращо действие:

АЛАНТОИН - проявява успокояващо и регенериращо действие, стимулира клетъчното делене, като допринася за обновяването и заздравяването на увредените зони на епидермиса намалява зачервяването и възпалението на кожата овлажнява, омекотява и изглажда епидермиса, като го предпазва от външните фактори.

ПАНТЕНОЛ - лесно достига по-дълбоките слоеве на кожата, намалява загубата на вода през епидермиса, което дава възможност за ефективно овлажняване на кожата, прави я мека и еластична стимулира клетъчното делене, което допринася за оздравяването и регенерацията на кожата подпомага зарастването на рани, възпаления и незначителни щети върху кожата, както и белези, укрепва липидната бариера на епидермиса, действа успокояващо и противовъзпалително. Кожата го понася много добре, без да причинява раздразнения или алергии.

ФУКОГЕЛ - полизахарид - фукоза, намалява реактивността на кожата, повишава клетъчното делене и има регенериращо и хидратиращо действие.
ЛЕГАКТИВ – комплекс на растителна основа, богат на флавоноиди, рутин, хесперидин, нарингин и стероидни сапонини - рускогенин. Този състав му позволява да предпазва от подуване, като допринася за отпушване почистване на порите на кожата стимулира кръвообращението и проявява противовъзпалително действие.
ЕКСТРАКТ ОТ ЛЮСПИШУШУЛКИ НА ЕЛДА – действа противовъзпалително на кожата, грижи се за кръвоносните съдове.

ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ОВЕС - подхранва кожата, успокоява раздразненията и спомага за регенерирането на кожата, има интензивни овлажняващи свойства.
ЕКСТРАКТ ОТ ЛИСТАТА НА ХАМАМЕЛИС ВИРГИНИАНА american witch-hazel - флавоноидът, съдържащ се в екстракта му позволява да укрепва и защитава стените на кръвоносните съдове Той има антибактериално действие - танините и етерното масло проявяват бактериостатична и антивирусна активност.

ЕКСТРАКТ ОТ КОРА НА АНГЛИЙСКИ ДЪБ- намерените в кората на английския дъб танини проявяват противовъзпалителни, стягащи и антисептични свойства те проявяват активност срещу стафилококи.

МЛЕЧНА КИСЕЛИНА - дава възможност за поддържане на физиологичното – слабо кисело ниво рН на интимните зони, като ги предпазва от развитие на неблагоприятната бактериална флора.

ДЕКЛУРОН - стандартен воден разтвор на хиалуронова киселина, натриева сол, а именно гликозаминогликан, който е свързан с водата в епидермиса и включва компонент на междуклетъчната матрица в областта на дермата дава възможност за поддържане на правилната хидратация и еластичност на кожата.

Съставките, които се съдържат в ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ образуват уникална комбинация от вещества, които подпомагат имунната система и защитават срещу неблагоприятни лезии в лигавицата те имат благоприятно влияние върху полезната микрофлора на интимните зони и поддържат нейното равновесие.

Правилно съставената формула на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ дава възможност за поддържането на подходящата, физиологична бактериална флора и съответстващата слабо – кисела среда, която допринася за засилване на естествената защитна бариера, гарантира увеличаването на имунитета и значително намаляване на тенденциите за инфекции и възпалителни състояния на чувствителната кожа на интимните части, независимо от възрастта.

Активните съставки на продукта ефективно намаляват симптомите като сърбеж или парене, които често придружават раздразненията върху кожата.

При провеждане на изпитанията на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е доказано че той подобрява хидратацията на кожата и лигавиците по време на приложение, което има благоприятно влияние върху еластичността на кожата в областта на чувствителните интимни зони. Козметичният продукт ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ осигурява подходящи грижи и допринася за укрепването на имунитета не само срещу инфекции, но също така и срещу микронаранявания микроранички. Уникалната формула на ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ е причина гелът да действа срещу различни възпаления, инфекции , като предпазва срещу повторната им поява.
ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ се характеризира с естетически цвят на кехлибар, дължащ се на растителните екстракти които са част от формулата на продукта, той е с нежен аромат. Липсата на парабени прави прилагането на препарата безопасно и приятно.

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ за интимна хигиена е много практичен и ефективен той се препоръчва особено в случаите когато хигиенните процедури са възпрепятствани: има нежна консистенция на гел, което улеснява неговото прилагане, може лесно да се нанесе върху повърхността на кожата, като оставя приятен, едва забележим видим филм, ефект след прилагането му, съдържащ хипоалергичен състав. ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ се характеризира с продължителен ефект на действие, което допълнително насърчава редовната му употреба.
Цена: 39.48 лв.
Ключови думи:
МИКРОФЛОРА НА ИНТИМНИТЕ ЗОНИ, ПОДДЪРЖА ИМУНИТЕТА, ЛЕЗИИ В ЛИГАВИЦАТА, ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНО, СЪРБЕЖ, ПАРЕНЕ, ПОДУВАНЕ, РЕГЕНЕРИРА, ОВЛАЖНЯВА, УСПОКОЯВА, УСЕЩАНЕ ЗА СВЕЖЕСТ


Продуктът (услугата) е добавен на: 15.02.2015 г. Последно обновен на: 15.02.2015 г. в 19:03 ч.
Изпрати запитване до за ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ
Име и Фамилия:  Град: 
Телефон:  Email: 
Съобщение: 
изпрати

Вход в системата

Фирми в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София - град, София - област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол,

W3C XHTML 1.0 Валидиран  W3C CSS 1.0 Валидиран  Section 508  PHP Powered  Фирми
Copyright © 2008 - 2009 FIRMI.V.BG. Всички права запазени.